Company company company company 

Conflict management; begeleiding op maat

Communicatie is overal. Zonder communicatie kan er niet worden samengewerkt en kan een bedrijf niet aan de buitenwereld duidelijk maken waar zij voor staat. Maar binnen communicatie kan er ook veel fout gaan, bijvoorbeeld door cultuurverschillen of misverstanden. Een conflict is dan snel geboren. Hoe moet u dit als manager oplossen? Neem daarvoor contact op met Jaffar Consultancy. Wij zijn ervaringsdeskundigen in trainingen in conflict management en de-escalatie. Wij helpen uw organisatie verder.

Jaffar Consultancy gaat verder bij conflict management

Jaffar Consultancy wil te allen tijde maatwerk leveren bij conflict management. Maatwerk leveren is ons doel, want iedereen en dus ook iedere organisatie, is uniek. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij daar ook toe in staat. Als het conflict dusdanig groot is dat wij meer dan conflict management moeten bieden, dan gaan wij daar zeker verder in als de situatie daar om vraagt. Wij bieden coaching aan de leidinggevende en indien nodig bemiddelen wij tussen medewerkers en het management, tussen collega's onderling of tussen de organisatie en haar klanten. Hierbij gaan wij uiteraard zeer discreet en professioneel te werk.

Wat doet Jaffar Consultancy?

Wij bieden diverse soorten trainingen aan, die stuk voor stuk gericht zijn op het bereiken van praktische resultaten en het verwerven van concrete vaardigheden. Dit geldt ook voor onze hulp bij conflict management. We maken daarbij vaak gebruik van gespecialiseerde professionele trainingsacteurs zodat de deelnemers aan de training op een interactieve manier kunnen oefenen met lastige situaties. Zo bieden wij bijvoorbeeld portfoliotraining, conflicthantering, media en debat en personal training aan. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem eens contact op. Jaffar Consultancy heeft daarnaast meer dan 20 jaar ervaring in de volgende zaken:

  • Trainingen geven in non-verbale communicatie. Dit is onmisbaar wanneer u onderhandelt met medewerkers, zakelijke partners of klanten met een andere culturele achtergrond of nationaliteit;
  • Trainen van groepen leidinggevenden en medewerkers in company;
  • Verzorgen van individuele training van managers en medewerkers;
  • Ondersteunen van P&O managers bij werving/selectie en interne doorstroming van talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden;
  • Adviseren van management van bedrijven en instellingen in het bijstellen van strategie en missie, om zo in te kunnen spelen op een veranderend klanten- en medewerkersbestand.

Bent u benieuwd naar projecten die wij succesvol hebben afgerond? Bekijk gerust eens ons portfolio.

Meer informatie over conflict management?

Is er binnen uw bedrijf ook sprake van een conflict en weet u niet zo goed hoe u hier mee om moet gaan? Jaffar Consultancy kan u helpen bij conflict management. Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Informatie aanvragen
Bel te rug

Video

Radi Suudi van Jaffar Consultancy interviewt strafrechtadvocate Famile Arslan, Aleid Wolfsen (indertijd parlementslid voor de PVDA) en toenmalig SP parlementariër Harry van Bommel over de omstreden anti-terreur wetten van het kabinet Balkenende II. Dit is een fragment uit een door Radi Suudi in november 2006 gepresenteerde verkiezingsuitzending die op NPO2 werd uitgezonden.

Instelling
Sitemap | 
Jaffar ConsultancyInterculturele Communicatie Training & Advies