Jaffar consultancy Jaffar consultancy Jaffar consultancy Jaffar consultancy

2017-2019 Jaffar Consultancy ontwikkelt en verzorgt tot aan de zomver van 2019 tweedaagse trainingen Motivational Interviewing voor meer dan 250 medewerkers Ministerie van Veiligheid en Justitie

Begin 2017 ontving Jaffar Consultancy de opdracht van het Ministerie van Veiligheid en Justitie om een module Motivational Interviewing te ontwikkelen die geschikt is voor medewerkers van het Ministerie in hun werk met (uitgeprocedeerde) asielzoekers.

In de periode juni 2017-juli  2019 worden rond de 250 medewerkers van Justitie intensief  getraind in deze gesprekstechniek door Jaffar Consultancy. In de training worden inzichten en technieken uit ondermeer Motivational Interviewing gecombineerd met technieken uit de faciliterende mediation, Oplossingsgericht werken, het Globe onderzoek over culturele dimensies en interculturele communicatie.

Dit traject is een vervolg op een ontwikkelingstraject dat Jaffar Consultancy samen met de Hogeschool Utrecht voor het Ministerie van Veiligheid en Justitie in de periode 2014-2015 ontwikkelde.

Bel mij terug
informatie aanvragen

Video

Radi Suudi in gesprek met  Rob van Gijzel, indertijd burgemeester van Eindhoven over "Nieuw Cultureel Burgerschap" en de diverse samenleving. Deze video is in de zomer van 2008 gemaakt door InterArtLab in Arhem.

Sitemap | 
Jaffar ConsultancyInterculturele Communicatie Training & Advies