Jaffar consultancy Jaffar consultancy Jaffar consultancy Jaffar consultancy

Mentor workshops op WOMEX 2016

Op uitnodiging van de organisatoren verzorgt Leila Jaffar op de international beurs voor wereldmuziek WOMEX twee dagen mentoring sessies voor deelnemers. WOMEX wordt beschouwd als het internationale jaarlijkse ontmoetingspunt voor artiesten en professionals uit de wereldmuziek. De 4 daagse beurs wordt dit jaar in oktober in Santiago de Compostela in Spanje gehouden. Leila is als een van slechts 5 internationale deskundigen door de oragnsiatoren van WOMEX uitgenodigd om de deelnemers van de beurs in 1-op1 sessies te adviseren over interculturele communicatie gedurende (contract)onderhandelingen. Voor meer info zie de mentoring pagina van WOMEX 2016

 

Workshops voor Mediators

Jaffar Consultancy heeft een nieuwe workshop ontwikkeld, speciaal gericht op mediators die te maken krijgen met clienten met een niet-Nederlandse of bi-culturele achtegrond. In een workshop van 1 dagdeel, met optioneel een verdiepingsbijeenkomst van nog 1 dagdeel worden mediators vertrouwd gemaakt met verschillende cultureel bepaalde vormen van communicatie en mediation. Met videofragmenten worden door de trainer samen met de deelnemers gesprekssituaties geanalyseerd. Verder is er ruimte om door de deelnemers zelf aangebrachte cases te behandelen. De workshop werd het afgelopen jaar met groot succes gegeven aan groepen professionele mediators in Rotterdam en Arnhem.

MfN/PE punten

Deelname aan deze workshops van 1 dagdeel kan op verzoek 3 MfN/PE punten per workshop opleveren. Indien dit gewenst is wel graag vooraf bespreken met de trainer.
Bel mij terug
informatie aanvragen

Video

Radi Suudi in gesprek met  Rob van Gijzel, indertijd burgemeester van Eindhoven over "Nieuw Cultureel Burgerschap" en de diverse samenleving. Deze video is in de zomer van 2008 gemaakt door InterArtLab in Arhem.

Sitemap | 
Jaffar ConsultancyInterculturele Communicatie Training & Advies