Jaffar Consultancy Jaffar Consultancy Jaffar Consultancy Jaffar Consultancy 

Voorjaar 2023  Module 'eer en schaamte' bij interne opleiding Sociale Veiligheid van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Ook in 2023 verzorgen we met veel plezier herhalingen van een trainingsmodule "Eer en Schaamte" die we sinds 2020 verzorgden in opdracht van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. In oktober 2020 verzorgde Jaffar Consultancy voor het eerst deze module van een meerdaagse training ‘Sociale Veiligheid’. De training, georganiseerd onder aansturing van het Ministerie van Buitenlandse Zaken is bedoeld voor interne begeleiders die workshops over het thema “sociale veiligheid” voor medewerkers van het ministerie op ambassades in het buitenland organiseren.

Het onderdeel binnen deze opleiding dat Jaffar Consultancy verzorgde ging speciaal in op het thema “eer en schaamte” en de communicatie daarover zoals dat op allerlei manieren kan spelen op de werkvloer van een diverse arbeidsorganisatie. En dan met name binnen situaties waar sprake is van sociale (on)veiligheid, bijvoorbeeld allerlei vormen van pesten, discriminatie en seksuele intimidatie.

Trainster Leila Jaffar is naast expert op het gebied van interculturele communicatie en gespreksvoering ook gecertificeerd vertrouwenspersoon.

Belterug
Informatie

Video

Radi Suudi in gesprek met  voormalig minister van Integratie en toenmalig burgemeester van Maastricht Gerd Leers over "Nieuw Cultureel Burgerschap" en de diverse samenleving. Deze video is in de zomer van 2008 gemaakt door InterArtLab in Arhem.

Sitemap | 
Jaffar ConsultancyInterculturele Communicatie Training & Advies