Jaffar Consultancy Jaffar Consultancy Jaffar Consultancy Jaffar Consultancy 

Voorjaar 2019 Leila Jaffar als expert Interculturele Communicatie betrokken bij ontwikkeling training voor European Asylum Support Office EASO op Malta

Jaffar Consultancy is gedurende het voorjaar van 2019 betrokken bij het ontwikkelen van een trainingsmodule in opdracht van de European Asylum Support Office EASO op Malta.

In 2015 werd Leila Jaffar door de EASO, die namens de Europese Unie het vluchtelingenbeleid in de EU coördineert geselecteerd om als expert trainingen te geven en trainingsmateriaal te ontwikkelen. De opdracht aan Leila Jaffar en Jaffar Consultancy is nu om met een team van enkele EASO medewerkers en immigratieambtenaren uit Europese landen een trainingsmodule te ontwikkelen voor immigratieambtenaren van de EU lidstaten. De ambtenaren worden getraind om bij de eerste opvang in bijvoorbeeld Griekenland of in Spanje op effectieve wijze aan vluchtelingen informatie te kunnen verschaffen over het asielbeleid van de EU.

Belterug
Informatie

Video

Radi Suudi in gesprek met  voormalig minister van Integratie en toenmalig burgemeester van Maastricht Gerd Leers over "Nieuw Cultureel Burgerschap" en de diverse samenleving. Deze video is in de zomer van 2008 gemaakt door InterArtLab in Arhem.

Sitemap | 
Jaffar ConsultancyInterculturele Communicatie Training & Advies