Company company company company

Interculturele mediation

Hoe kunt u als manager ervoor zorgen dat er binnen uw bedrijf succesvol intercultureel gecommuniceerd wordt? Schakel de hulp in van Jaffar Consultancy. Wij zijn ervaringsdeskundigen in interculturele communicatie binnen bedrijven. En als de situatie daar om vraagt, gaan we nog veel verder dan dat. Wij bieden coaching aan de leidinggevende en indien nodig bemiddelen wij tussen collega's onderling, tussen medewerkers en het management of tussen de organisatie en haar klanten. Hierbij gaan wij uiteraard zeer discreet en professioneel te werk. Voor interculturele mediation bent u bij Jaffar Consultancy aan het juiste adres.

Jaffar Consultancy biedt ondersteuning met interculturele mediation

Zonder communicatie kan er niet worden samengewerkt en kan het bedrijf niet aan de buitenwereld duidelijk maken waar het mee bezig is. Communicatie is dus essentieel. Maar er kan ook veel fout gaan binnen die communicatie, bijvoorbeeld door cultuurverschillen of misverstanden. Een conflict is dan dichterbij dan je denkt. Jaffar Consultancy helpt u bij het hanteren van zon conflict en biedt interculturele mediation dat een conflict de volgende keer kan voorkomen.

Wat doet Jaffar Consultancy?

Maatwerk leveren staat centraal binnen de werkwijze van Jaffar Consultancy. Dat doen wij door echt in gesprek te gaan met u. Met meer dan 20 jaar ervaring in interculturele communicatie binnen bedrijven, mogen wij met recht zeggen dat we echte experts zijn. Bent u benieuwd naar projecten die wij succesvol hebben afgerond? Bekijk gerust eens ons portfolio.

Meer informatie? Neem contact op

Is er binnen uw bedrijf ook sprake van een conflict en weet u niet zo goed hoe u hier mee om moet gaan? Jaffar Consultancy kan u helpen met interculturele mediation. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of advies op maat. Wij kunnen uw bedrijf of instelling verder helpen!

Informatie aanvragen
Bel te rug

Video

Radi Suudi van Jaffar Consultancy interviewt strafrechtadvocate Famile Arslan, Aleid Wolfsen (indertijd parlementslid voor de PVDA) en toenmalig SP parlementariër Harry van Bommel over de omstreden anti-terreur wetten van het kabinet Balkenende II. Dit is een fragment uit een door Radi Suudi in november 2006 gepresenteerde verkiezingsuitzending die op NPO2 werd uitgezonden.

Instelling
Sitemap | 
Jaffar ConsultancyInterculturele Communicatie Training & Advies