Company company company company 

Interculturele communicatie

Werken er binnen uw bedrijf veel medewerkers met verschillende culturele achtergronden? Intercultureel communiceren is dan essentieel. Maar hoe doet u dat? Jaffar Consultancy is gespecialiseerd in communicatie binnen organisaties en in het managen van diversiteit en inclusiviteit. Wij helpen u graag verder doormiddel van trainingen en adviezen

Jaffar Consultancy levert maatwerk voor intercultureel commmuniceren

Maatwerk leveren is ons doel. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij daar ook toe in staat. Wij bieden diverse soorten trainingen aan, die stuk voor stuk gericht zijn op het bereiken van praktische resultaten en het verwerven van concrete vaardigheden. We maken daarbij vaak gebruik van gespecialiseerde professionele trainingsacteurs zodat de deelnemers aan de training op een interactieve manier kunnen oefenen met lastige situaties. Zo bieden wij bijvoorbeeld portfoliotraining, conflicthantering, media en debat en personal training aan. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem eens contact op.

Leer intercultureel communiceren

Communicatie is hét instrument dat mensen gebruiken om duidelijk te maken wat zij van elkaar verwachten en hoe ze het verwachten. Zonder communicatie kan er simpelweg niet worden samengewerkt en kan het bedrijf niet aan de buitenwereld duidelijk maken waar het eigenlijk mee bezig is. Maar er kan ook veel fout gaan binnen die communicatie, bijvoorbeeld door misverstanden of cultuurverschillen. Wilt u ook beter worden in interculturele communicatie? Neem dan eens contact op met Jaffar Consultancy. Het professionele en enthousiaste team van Jaffar Consultancy helpt u graag!

Informatie aanvragen
Bel te rug

Video

Radi Suudi van Jaffar Consultancy interviewt strafrechtadvocate Famile Arslan, Aleid Wolfsen (indertijd parlementslid voor de PVDA) en toenmalig SP parlementariër Harry van Bommel over de omstreden anti-terreur wetten van het kabinet Balkenende II. Dit is een fragment uit een door Radi Suudi in november 2006 gepresenteerde verkiezingsuitzending die op NPO2 werd uitgezonden.

Instelling
Sitemap | 
Jaffar ConsultancyInterculturele Communicatie Training & Advies