Company company company company 

Inclusiviteit binnen uw organisatie

Werken er binnen uw bedrijf veel medewerkers met verschillende culturele achtergronden? Maar wilt u als manager er toch voor zorgen dat iedere medewerker zich gelijk voelt? Jaffar Consultancy is gespecialiseerd in het managen van diversiteit en inclusiviteit binnen bedrijven. Door het aanbieden van trainingen en het geven van adviezen helpen wij uw organisatie verder!

Advies over inclusiviteit door Jaffar Consultancy

Inclusie is mensen werkelijk betrekken, insluiten en opnemen in de groep. De term inclusiviteit wordt vaak in één adem genoemd met diversiteit. Diversiteit gaat namelijk over de verschillen, inclusiviteit over hoe we met die verschillen omgaan. Jaffar Consultancy heeft veel ervaring met interculturele communicatie en begeleidt u daarom graag in dit proces. Doormiddel van trainingen die altijd gericht zijn op het bereiken van praktische resultaten en het verwerven van concrete vaardigheden, helpen wij uw organisatie verder.

Diensten met betrekking tot inclusiviteit

Jaffar Consultancy levert maatwerk in iedere situatie. Wij bieden diverse soorten trainingen aan, die stuk voor stuk gericht zijn op het bereiken van praktische resultaten en het verwerven van concrete vaardigheden. Bent u benieuwd naar projecten die wij succesvol hebben afgerond? Bekijk gerust eens ons portfolio. Aarzel ook niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Ja, ik wil meer informatie

Hebben wij uw interesse gewekt met een van onze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Doordat wij meer dan 35 jaar ervaring hebben in het managen van diversiteit en inclusiviteit binnen bedrijven, mogen wij met recht zeggen dat we echte experts zijn.

Informatie aanvragen
Bel te rug

Video

Radi Suudi van Jaffar Consultancy interviewt strafrechtadvocate Famile Arslan, Aleid Wolfsen (indertijd parlementslid voor de PVDA) en toenmalig SP parlementariër Harry van Bommel over de omstreden anti-terreur wetten van het kabinet Balkenende II. Dit is een fragment uit een door Radi Suudi in november 2006 gepresenteerde verkiezingsuitzending die op NPO2 werd uitgezonden.

Instelling
Sitemap | 
Jaffar ConsultancyInterculturele Communicatie Training & Advies