Company company company company 

Inclusion training

Verkeerde woordkeuze, problemen in een privé situatie, cultuurverschillen; allemaal mogelijke oorzaken van een conflict in uw organisatie. Hoe moet u dit als manager oplossen? Schakel de hulp in van Jaffar Consultancy. Wij zijn ervaringsdeskundigen in inclusion training . Hierbij gaan wij uiteraard zeer discreet en professioneel te werk.

Wat doet Jaffar Consultancy met inclusion trainingen?

Jaffar Consultancy levert alleen maatwerk. Bent u benieuwd naar projecten die wij succesvol hebben afgerond? Bekijk gerust eens ons portfolio. Doordat wij meer dan 20 jaar ervaring hebben in inclusion trainingen binnen bedrijven, mogen wij met recht zeggen dat we echte experts zijn. Wat doet Jaffar Consultancy precies:

  • Trainen van groepen leidinggevenden en medewerkers in company;
  • Adviseren van management van bedrijven en instellingen in het bijstellen van strategie en missie, om zo in te kunnen spelen op een veranderend klanten- en medewerkersbestand;
  • Ondersteunen van P&O managers bij werving/selectie en interne doorstroming van talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden;
  • Verzorgen van individuele training van managers en medewerkers;
  • Trainingen geven in non-verbale communicatie,. Dit is onmisbaar wanneer u onderhandelt met medewerkers, zakelijke partners of klanten met een andere culturele achtergrond of nationaliteit.

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, zodat wij u kunnen informeren.

Meer informatie?

Hebben wij uw interesse gewekt met een van onze diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Jaffar Consultancy is tot uw dienst. Begrijpen en begrepen worden zijn kernvaardigheden voor iedere manager en medewerker. Juist ook als u werkt met een grote diversiteit aan medewerkers of klanten. Wij kunnen uw bedrijf of instelling daarbij ondersteunen met de juiste inclusion training!

Informatie aanvragen
Bel te rug

Video

Radi Suudi van Jaffar Consultancy interviewt strafrechtadvocate Famile Arslan, Aleid Wolfsen (indertijd parlementslid voor de PVDA) en toenmalig SP parlementariër Harry van Bommel over de omstreden anti-terreur wetten van het kabinet Balkenende II. Dit is een fragment uit een door Radi Suudi in november 2006 gepresenteerde verkiezingsuitzending die op NPO2 werd uitgezonden.

Instelling
Sitemap | 
Jaffar ConsultancyInterculturele Communicatie Training & Advies